Counter Strike 1.6 Community


 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Pravila igraca za nase servere

Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin


Posts : 21
Join date : 2014-05-26

PostSubject: Pravila igraca za nase servere   Fri May 30, 2014 9:55 pm

Pravila ponasanja igraca na serveru:

1. Svaki igrac je duzan da kod eventualne zalbe na odredjenog admina dostavi screenshot ili demo kao dokaz, optuzbe bez te dve stvari ce se brisati od strane moderatora.

2. Psovanja, vredjanja i spamovanja chat-a ce se kaznjavati gag-om od 120sek. ili 2min. Ako igrac nastavi i posle gag-a ide ban na maksimalno 120minuta ili 2h.

3. Kod prijava na admin chat-u igrac koji prijavljuje je dovoljno da jednom posalje poruku na koga sumnja, ako ne dobije odgovor na taj igrac nema ili ima cheat (ili ne vidi da ga je admin banovao) neka snimljeni autorecord demo upotrebi kao dokaz da je prijavio igraca, a da admini nisu reagovali.

4. Svaka uvreda na racun admina ce se kaznjavati banom do 120 minuta.

5. Autorecord demo se ne sme iskljucivati posto je prilikom ban-a to glavni dokaz da nema, ili ima cheat (uz ss ako uradi admin) . Kod postavljanja unban zahteva na forumu ,taj demo igrac obavezno treba da okaci na neki online sharefile sajt kao i eventualne ss-ove ako ih je admin uradio.

6. Sva mesta na mapama na Alfa Zajecar serveru su dozvoljena sem tekstura. Osim izuzetaka, tako sto su terasa na Inferno-u, planina na Nuke-u , gnezdo na Train-u, terror kula na Cbble-u ograniceni do 1.20 u rundi, posle toga admin ima pravo da uradi slap komandu, a potom ako nema efekta i slay.

7. Ako je postavljen c4, a igrac u kanterima i dalje ne mrda na mapi (stoji u steku, walk-uje po sponu…) admin ima pravo (ako takodje proceni da igrac nema nameru da krene na c4) da nad njim uradi komandu slay. U svim drugim slucajevima admin nema prava da dira igraca prilikom pokusaja da skine c4, cak i kad je kanter pogresio sajt admin je duzan da pusti partiju do kraja. Kod svakog ispada admin-a mimo gore navedenog, neka igrac dostavi demo (iz autorecord-a) i doticni admin ce biti sankcionisan, za pocetak, na odredjen vremenski period.

8. Svaki vid reklamiranja drugog server-a na chat-u ce biti sankcionisan kick-om, potom i ban-om, a takodje i svaki poziv za mix preko public chat-a na serveru.
Back to top Go down
http://sumadija.forumsr.com
 
Pravila igraca za nase servere
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Counter Strike 1.6 Community :: Generalno-
Jump to: